Wednesday, November 14, 2012

چای سبز و کاهش خطر بروز سرطان‌های دستگاه گوارش در زنان


چای سبز و کاهش خطر بروز سرطان‌های دستگاه گوارش در زنان



مپین اطلاع رسانی و پیشگیری از سرطان

"چای سبز و کاهش خطر بروز سرطان‌های دستگاه گوارش در زنان..."


متخصصان علوم پزشکی در آمریکا با مطالعه روی گروهی از زنان چینی دریافته‌اند که نوشیدن چای سبز در پیشگیری از بروز سرطان‌های دستگاه گوارش در زنان موثر است.
به گزارش ایسنا، در این مطالعه معلوم شد در زنانی که به نوشیدن چای سبز عادت دارند احتمال ابتلا به سرطان دستگاه گوارش 17 تا 21 درصد کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش تایمز او ایندیا، متخصصان مرکز سرطان واندربیلت - اینگرام در این مطالعه روی حدود 75 هزار زن چینی میانسال و سالمند که در برنامه «تحقیق سلامت زنان شانگهای» شرکت کرده بودند، آزمایش انجام دادند.

در آغاز آزمایشات از این زنان درباره مقدار و نوع چای سبز مصرفی و طول مدت استفاده از این نوشیدنی سوالاتی پرسیده شد. اکثر زنان چینی پاسخ دادند که مدت طولانی و از اوایل جوانی به نوشیدن این چای عادت داشته‌اند.

این متخصصان دریافتند که مصرف مداوم چای سبز یعنی حداقل سه نوبت در هفته و به مدت بیش از شش ماه متوالی احتمال ابتلا به این سرطان‌های دستگاه هاضمه را تا 17 درصد کاهش می‌دهد. بعلاوه هر چقدر مقدار مصرف چای سبز از این میزان بیشتر شود، خطر احتمالی ابتلا به این سرطان باز هم کمتر می‌شود. بویژه زنانی که در روز بین دو تا سه فنجان چای سبز می‌نوشند حدود 21 درصد کمتر با خطر ابتلا به این قبیل سرطان‌ها مواجه می‌شوند.

دکتر سارا نیچوتا که سرپرستی این مطالعه را عهده‌دار بوده در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: زنانی که حداقل 20 سال متوالی چای سبز نوشیده‌اند، 27 درصد کمتر با خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه هاضمه مواجه می‌شوند.

10 فایدۀ نوشیدن چای سبز

بسیاری از ویتامین‌ها در چای سبز وجود دارند، مثل: C، P، B1، B2، PP و کاروتن . ویتامین C در چای سبز پس از دم کردن نیز باقی می‌ماند.
1. چای سبز موجب بهبود عملکرد تمام اعضای بدن می‌شود و به جلوگیری از ابتلا به روماتیسم و هپاتیت کمک می‌کند، همچنین موجب تنظیم ضربان قلب می‌شود.

2. دانشمندان معتقدند که کاتچین موجود در چای سبز پوست را جوان تر می‌کند.

3. چای سبز به کاهش وزن کمک می‌کند و چربی‌های ذخیرۀ بدن را کاهش می‌دهد و از بروز بیماری‌های متابولیک و رسوب چربی‌های مضر بر دیوارۀ رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند و میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

4. چای سبز باکتری‌های مضر روده را از بین می‌برد.

5. چای سبز برای کسانی که آسم دارند، بسیار مفید است ، همچنین انقباض و انبساط ریه را بهبود می‌بخشد.

6. چای سبز مواد مضر برای بدن را که در نتیجۀ اثرات آن‌ها سنگ کلیه و مثانه ایجاد می‌شود، از بین می‌برد.

7. چای سبز محافظی مناسب در برابر اشعه‌های مضر صفحه نمایش تلویزیون و کامپیوتر است.

8. چای سبز باعث باز شدن رگ‌ها و عروق مغز می‌شود، و تغذیه و اکسیژن‌رسانی را بهبود می‌بخشد. این روند به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند و خطر ابتلا به حملۀ قلبی و تصلب شرائین را کاهش می‌دهد.

9. تنین که از کافئین سبک‌تر است، نیز در چای سبز وجود دارد .این ماده،محرک کارکرد سیستم عصبی مرکزی است و عملکرد قلب را تنظیم می‌کند. تنین در سلول‌ها انباشته نمی‌شود و امکان ندارد که کسی در اثر استفادۀ زیاد و مکرر آن مسموم شود.

10. چای سبز بر سه دستگاه مهم در بدن( عصبی، تنفسی و قلبی- عروقی) اثر مثبت دارد. به همین دلیل کسانی که از چای سبز استفاده می‌کنند، بسیار سالم‌ترند و انرژی بالایی در انجام کار‌های روزمره دارند.

همانطور که می‌بینید، چای سبز مزایای زیادی دارد، اما به هر حال، همه چیز را باید به اندازه مصرف کرد./H
 
 
 
 



No comments:

Post a Comment